LOOP BARCELONA 2018 es presenta en la seva vessant de FESTIVAL del 12 al 22 Novembre i com a FIRA i TALKS del 20 al-22 Novembre.
Tindrà lloc tot plegat a la seu de la Fira, el Hotel Almanac, Gran Via de les Corts Catalanes, 619, 08007 Barcelona
L’Inauguració Festival serà dilluns 12 de novembre, Reial Cercle Artístic i la Inauguració de la Fira: 20 de novembre, Almanac

LOOP BARCELONA celebra la seva setzena edició guanyant reconeixement com a Festival i Fira dedicats als films i vídeos d’artistes.
El Festival LOOP obre la seva mirada a les interseccions del vídeo amb altres llenguatges artístics i es barreja amb la dansa, la performance i la música en una edició en la qual s’enforteixen els llaços amb institucions de la ciutat i amb organitzacions que posen en relleu la perspectiva internacional de LOOP Barcelona. Entre aquestes col·laboracions destaquen les establertes amb la productora In Between Art Film, el centre d’art Serpentine Galleries de Londres i la Fundació Han Nefkens.
La Fira LOOP es muda a un nou emplaçament millorant la qualitat d’exhibició per a les quaranta-dues galeries participants, que han estat seleccionades per el comitè y convidades per la qualitat dels seus propostes.