La 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival està ultimant ja tots els detalls per omplir de curtmetratges la ciutat des del 19 al 28 d’octubre. Un any més, el Teatre Zorrilla serà la seu central del festival internacional de curts, tot i que també hi haurà projeccions al Teatre Principal, al Teatre Blas Infante i a l’Institut Français de Barcelona. El Centre Cultural El Carme acollirà les dues sessions de Filmets Pro.

A la secció oficial de l’edició d’enguany hi competiran més de 200 curtmetratges procedents de tot el món. A totes les sessions del FILMETS Badalona Film Festival l’entrada serà gratuïta.La Secció Oficial de FILMETS Badalona Film Festival constarà de 24 sessions. Allà es presentaran tots els curts que es disputaran els premis del festival, que es donaran a conèixer el dissabte 27 a La Nit de les Venus.

Més info: Festival Filmets