Avui volem compartir amb vosaltres el documental Ser positiu, resultat del viatge a l’Índia de Maite García, la guanyadora de la VI edició del festival, amb el director de cinema Eduardo ChaperoJackson. Com diu la mateixa Maite: «Ser positiu és en realitat l’essència mateixa del lema del Festival de Clipmetratges: El teu punt de vista pot canviar el món, i dóna un veritable significat a l’expressió ‘ser positiu’».

Perquè convé recordar que si volem resultats diferents, hem de fer coses diferents. La mateixa paraula ‘canvi’ denota acció: no menyspreem les possibilitats que ens brinda la vida, agafem al vol les oportunitats i passem a l’acció. Perquè com ja va dir el poeta llatí Horaci: “El que cal és sotmetre a les circumstàncies, no sotmetre-s’hi”.
A vegades ens sembla que els problemes estan tan lluny que res del que puguem fer canviarà aquesta realitat, que el nostre granet de sorra no serveix per a res … FALS: hi ha molt que podem canviar, TOTS podem ajudar; TOTS podem aportar, com la famosa gota en l’oceà. 
 
Ajuda’ns amb la teva participació a denunciar situacions i / o suggerir noves oportunitats: no pots quedar-te indiferent, perquè no és just; i perquè encara que els ha passat a ells, et podia haver tocat a tu.
Comparteix la teva recepta contra la fam: recorda que tens temps fins al 10 d’abril. No esperis  a l’últim moment. Anima’t!