De l’1 al 8 de març la ciutat de Barcelona acollirà el Festival Ohlalà!,  el primer festival dedicat al cinema francòfon a la ciutat de Barcelona.

Volem que experimentis el millor del cinema francòfon recent, subtitulat en castellà o català, amb una selecció d’obres inèdites que han estat estrenades en alguns dels principals festivals internacionals com Cannes, Berlín o San Sebastián.

El nostre festival pren el seu nom d’una expressió molt característica de la llengua francesa per expressar sorpresa, alegria, nostàlgia…. Ohlalà! celebra la varietat d’emocions que podem sentir davant de la gran pantalla i està format per dues seccions: una secció oficial de pel·lícules inèdites i una retrospectiva dedicada a un director francòfon.

En les projeccions podràs gaudir de la presència dels seus protagonistes: directors i actors de les pel·lícules, o d’altres professionals del cinema. En finalitzar el festival, es lliuraran dos guardons: un premi del públic – el tries tu! – i un premi d’un jurat jove compost per alumnes d’institut.

Amb Ohlalà!, volem rendre homenatge a la diversitat de mirades sobre el món que ens aporta el cinema francòfon i al ventall d’emocions que ens evoca.

Esperem que el gaudeixis amb nosaltres!

Bienvenue à tous!