El Fòrum Euromediterrani del Mercat i del Pitching Documental tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre de 2017, a Sitges.

En la seva 18a edició, MEDIMED oferirà una llista completa d’oportunitats de networking, sessions de conferències a la indústria i esdeveniments i serveis de mercat, juntament amb els millors en documentals contemporanis de la Unió Europea i els països del sud de la Mediterrània.

MEDIMED ajuda a divulgar i fer possibles  nous projectes documentals en desenvolupament amb un mínim del 25% del seu pressupost o una garantia de difusió o un acord de coproducció. Per aques motiu, l’organització busca productors i cineastes europeus i del sud de la Mediterrània que estiguin tractant de produIr documentals  de forma independent, projectes amb riscos creatius, etc…

MEDIMED ajuda amb els seus pitchings a  avançar en els problemes i presentar punts de vista que sovint no es veuen a la televisió. Els projectes seleccionats es publiquen al Fòrum Central de Pitching, moderat per John Marshall.

L’objectiu és ajudar projectes documentals que es troben en fase primerenca o difícil, per trobar els mitjans financers, de producció, partners etc…  per completar el projecte.