L’empresa de serveis audiovisuals plens, EIKONOS, celebra els seus 32 anys d’experiència en el sector engrandint la seva seu. A partir de Setembre, l’empresa de serveis audiovisuals de vanguarda EIKONOS trasllada la seva seu al barri de les Corts a la seva instal·lació a Cornellà per després mudar-se definitivament a un nou espai de 2.600 metres quadrats. Pel que podríem dir que l’empresa de serveis audiovisuals catalana es troba en l’actualitat en un gran moment de creixement, ja que cada cop compta amb més materials més innovadors i noves tecnologies per oferir els millors lloguers d’equips audiovisuals, instal·lacions fixes, creació de continguts i els més espectaculars esdeveniments audiovisuals.
Tocarà esperar que, pròximament, la nova seu d’EIKONOS obri les seves portes a Areavisual.cat perquè ens fem una millor idea del creixement que ha tingut en aquests darrers temps l’empresa i que ha propiciat el canvi d’espai.