La Associació d’Informadors Cinematogràfics d’Espanya (AICE) entregarà el Premi Feroz Cinema Jove al Millor Curtmetratge amb motiu del festival cinematogràfic de l’Institut Valencià de Cultura.

Seguint la seva línia d’ampliar la presència dels premis al llarg de tot l’any, més enllà de la seva gala anual, la AICE atén així a la solidesa i la qualitat del sector del curtmetratge espanyol i recompensarà a la millor producció de menys de 30 minuts d’entre les 15 seleccionades pel Cinema Jove.

El projecte guanyador del Feroz Cinema Jove al Millor Curt rebrà una medalla similar a les que l’Associació entrega ja en els festivals de Màlaga i Sant Sebastià, on es voten els premis Feroz Puerta Oscura i Feroz Zinemalandia, ambdós destinats a visibilitzar i premiar la millor pel·lícula de les seves respectives Seccions Oficials.

La AICE és un grup plural de més de 180 periodistes i crítics dedicats a informar sobre cinema en televisió, ràdio, premsa i Internet de tota Espanya. Des del 2014 entreguen els Premis Feroz per destacar el millor de la producció cinematogràfica espanyola de l’any.

El Festival Internacional de Cinema Valencià – Cinema Jove està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i té com a objectiu la promoció de joves cineastes. La cita amb les últimes tendències de l’audiovisual està programada del 23 de juny a l’1 de juliol.