El Teatre Tívoli torna a convertir-se en un cinema avui i demà, 30 i 31 de Maig, a les 20:30 h per projectar la pel·lícula Casablanca en versió original amb subtítols en espanyol i amb banda sonora en viu, amb l’actuació de Camera Musicae, una orquestra simfònica composta per seixanta músics i dirigida per Tomàs Grau.

Aquesta proposta es deu al 70 aniversari de l’estrena de la pel·lícula de Michael Curtiz, que va arribar per primer cop al Tívoli el 21 de desembre de 1946 i va tenir un gran èxit les tres setmanes que va estar en cartell. Després d’aquest debut de Casablanca, torna la història d’amor entre Rick Blanie i Ilsa Lund durant dues nits, amb entrades entre 28 i 58 euros.

La durada de l’esdeveniment serà de 2:30 h i estarà destinada a tots aquells que vulguin reviure les cançons de Max Steiner, tot recordant mítiques frases com “Siempre nos quedará París”, “El mundo se desmorona y nosotros nos enamoramos” o “Tócala otra vez Sam” que van portar-li a Casablanca  els Óscars a millor pel·lícula, director i guió adaptat.