El proper 16 de juny a les 20h del vespre l’Auditori del Caixa Fórum de Barcelona acollirà L’ART TAMBÉ ÉS CEC, un acte que pretén reivindicar els formats artístics i culturals accessibles pel col·lectiu de persones amb discapacitat visual. L’acte que organitza l’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 amb el suport de la productora d’arts escèniques accessibles We Act Assoc., comptarà amb les actuacions de Prostíbulo Poético, El Sobrino del Diablo i un recital de lectures de poemes en Braille pels socis de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya.

El primer espectacle anirà a càrrec de Prostíbulo Poético, un col·lectiu transdisciplinar de poetes, músics i performers dirigit per l’artista Sonia Barba, que portaran el seu happening poètic als amants més morbosos de la poesia. Un show on els poetes més aturmentats vendran les seves intimitats als espectadors, a cau d’orella, a mode d’un bordell de principis de segle. Seguidament el Sobrino del Diablo, el conegut cantautor satíric, clourà l’acte amb “Cinc trucs per lligar amb la cultura”, un monòleg musical on el Sobrino del Diablo, Juan Gómez González, amb la seva guitarra, la seva teatralitat i el seu àcid sentit de l’humor ens ensenyarà com l’art, igual que l’amor, també és cec.

Els beneficis  de l’acte aniran destinats a dos projectes per a la prevenció de la ceguesa a la zona del Chad (Àfrica) que es desenvolupen des de laFundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre que neix l’any 2008 a Barcelona, amb la voluntat de crear projectes propis locals i internacionals, per poder oferir servei oftalmològic a persones amb discapacitat visual sense recursos.

El preu de les entrades és de 12 euros i només es podran comprar de forma anticipada a través de la plataforma online Entradium.com.