BioCultura, la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l’estat, se celebrarà entre el 4 i 7 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona. Reunirà més de 700 expositors dedicats als sectors de aliementación bio, cosmètica ecològica, moda sostenible, casa sana, turisme responsable, artesanies i ONG. Paral·lelament a la exposció se celebraran més de 400 activitats i s’espera superar els 70.000 visitants.

En aquesta edició, l’organització de BioCultura ha remodelat la fira per aconseguir més espai expositiu i un major aforament i que així tots puguem gaudir de la primavera Bio. Com a conseqüència d’aquests canvis, aquest any s’accedirà a BioCultura per l’entrada principal del Palau Sant Jordi situada a l’Avinguda de l’Estadi i la distribució dels sectors serà diferent. Consulta el plànol per no perdre’t!
iNFO EN AQUEST ENLLAC