Aquest any el Festival SUNCINE de Medi Ambient torna ple de pel·lícules i de novetats, en les sales habituals a Barcelona: Cinemes Girona, Institut Francés i Centre Civic Vallvidrera.

A la vegada també les sales Iris de Calafell i Atrium de Viladecans s’incorporen al circuit.

ACCÉS AL PROGRAMA

El Festival ens proposa que acompanyem les diferents estrenes del Festival,i a les inauguracions que tindran lloc, el 2 de novembre a Barcelona, el 3 de novembre a Calafell i el 7 de novembre a Viladecans.

ESTRENA DE BARCELONA:

La 30ª edició del SUNCINE convida el dia 2 de novembre, a l’Institut Francès de la ciutat de Barcelona, a les 19hs a la inauguració del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient amb un “tast de paella vegana”, una copa de vi o cava d’ Albet i Noya i a l’estrena mundial del documental: “CAMÍ DE MARINA” amb la presència del director Carles Caparrós i  tot l’equip artístic i protagonistes..

Una dissecció del col·lapse territorial a partir de la primera transhumància que es fa del Pirineu al mar en més de setanta anys pel recentment recuperat Camí Ramader de Marina.

Una road movie a ritme de cavall que ens posa davant el disseny i la gestió del territori de Catalunya i per extensió de tota la Mediterrània.

ACCÉS AL TALL DE LA PEL·LÍCULA

De l’alta muntanya a la platja, passant per tota mena de paisatges, pobles i ciutats. Una reflexió profunda sobre com hauríem de gestionar el territori per tal de bastir un país sostenible econòmicament i mediambiental o que, finalment, col·lapsi.

Per assistir envia un mail a:  invitacio@suncinefest.com
2 de novembre a les 19h a l’Institut Francès (C/ de Moià, 8)