27Si ets una productora jove que vol conèixer un productor amb experiència amb qui compartir dubtes, projectes i ambicions futures i t’interessa formar part de la 2a edició de Producers meet Producers envieu tota la informació a través d’aquest formulari.

Arriba la segona edició de Producers meet Producers, una activitat que se celebrarà durant el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i que té com a objectiu crear noves sinergies entre productores audiovisuals joves i productors amb una llarga experiència dins el sector.

Es tracta d’una iniciativa de mentoring, en què s’aparella un productor sènior i un productor junior amb projectes similars, amb la finalitat que s’estableixi una relació tutorial, que tindrà una durada d’un any.

L’activitat es durà a terme el dissabte 8 d’octubre al matí a l’Hotel Melià de Sitges i es conformarà d’unes entrevistes one-to-one amb el mentor assignat i acabarà amb un vermut de productors per fer networking.

Us hi esperem!

http://www.pac.cat/formulari-inscripcio-producers-meets-pr…/