Els candidats poden presentar la seva candidatura fins el 31 de juliol de 2016.

PROA, la federació dels productors audiovisuals de Catalunya, llença la primera edició del Programa de Creixement Empresarial que té com a objectiu principal contribuir a la internacionalització de les productores catalanes.

El programa que consisteix en apadrinar un productor novell o sense experiència en el mercat internacional. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà al productor seleccionat per a què millori el seu projecte i ajusti l’estratègia internacional a les seves característiques específiques. El productor escollit, amb el suport del tutor, confeccionarà un pla d’internacionalització del seu projecte i/o empresa. Es definirà una estratègia de mercats d’un any per a la qual Proa donarà suport econòmic.

Els projectes que presentin els candidats poden ser d’animació, documental, ficció o entreteniment televisiu i es poden trobar en qualsevol fase de producció (desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats).

El programa compta amb el suport de Catalan Films & TV.

Podeu trobar tots els detalls del Programa de Creixement empresarial al web de PROA al següent enllaç:

La data límit per presentar candidatura és el 31 de juliol de 2016