Un any més, Pre Mecal projectarà peces audiovisuals de diferent naturalesa els dies 6, 13 i 27 de Febrer. La Fàbrica Moritz serà el lloc on es podran veure els videoclips i els anuncis publicitaris destacats de l’últim any.

El videoclip és un gènere ja consolidat i aclamat per tot tipus de públic. Per tant, i abans de la XVIII edició de Mecal que serà del 10 de Març al 3 d’Abril, Pre Mecal oferirà un aperitiu audiovisual amb una sèrie de projeccions al voltant  de dues temàtiques: videoclips i publicitat creativa. La Fàbrica Moritz acollirà aquestes sessions pre-festival on durant una hora i mitja la música i la publicitat seran les protagonistes. L’entrada inclou una Moritz gratuïta.

Cada dissabte començarà amb una sessió d’actualitat i a més, s’oferiran dues sessions diferents amb elsanuncis destacats de l’últim any. Per altra banda, hi haurà dues sessions amb un to humorístic que es titularan ”Engaños y parejas fallidas”, amb històries de parelles amb una alta dosi de fracàs, i ”Peleas, agarrones, y otros ostiazos”, on les situacions extremes seran protagonistes. I per últim, Skateboarding is not a crimepresentarà videoclips on la pràctica del skateboard serà protagonista.

DISSABTE 6 DISSABTE 13 DISSABTE 27
Actualidad 1 Actualidad 2 Actualidad 3
Publicidad creativa 1 Publicidad creativa 2 Skateboarding is not a crime
Peleas, agarrones, y otros ostiazos Videoclips are so aesthetic Corto = Videoclip

Lloc | Fàbrica Moritz Barcelona (Rambla Sant Antoni, 39)
Quan | Dissabte 6, 13 i 27 de Febrer de 2016 a les 20:30h
Preu | 3,50€ (l’entrada inclou una cervesa Moritz)
Aforament limitat