Als premis Gaudi com en cada edició les dones reben pocs premis. Malgrat que la Gala ha sigut presentada per Rossy de Palma, i que Rosa Maria Sardà se li ha concedit el guardò per la seva trajectoria, elles no són molt reconegudes.

01avictoria1

Foto:Nacio Digittal

Laia Costa ha estat premiada com la millor protagonista femenina per Victoriaper damunt d’Inma Cuesta (La Novia), Natalia de Molina (Techo y comida) i Nora Navas (L’adopció). Ricardo Darín ha estat escollit com a millor protagonista masculí per davant de Borja Espinosa (El camí més llarg per tornar a casa), Francesc Garrido (L’adopció) i Sergi López (Un dia perfecte per volar). El seu company de repartiment, Javier Cámara, ha recollit el seu guardó. La feina de Costa en Victoria es d’Oscar i mereixeria un premi de cinema europeu. D’altra banda ,  també cal desstacar el premi com a millor actriu secundaria a Dolores Fonz

Segueix llegint