Al programa del dijous 5 de març de Ciutat Visual -programa de televisió, cinema i pantalles de CiutatVella- que pot escoltar-se per podcast en aquesta mateixa web, ens porta els següents continguts: Eva Fontanals, conductora del programa, entrevista a Patricia Tamayo de la distribuidora Pack Magic, creada per la cooperativa de mitjans audiovisuals Drac Magic. Jordi Jové, per la seva banda, parla amb Toni Espinosa a propòsit del cinquè aniversari de Cinemes Girona. Per la seva banda,a la secció d’Emergents, Azahara Moyano parla amb Alex Lora, director del premiat curtmetratge “Godka Circa”. En Ull Crític, Pepe Mendez parla de pel·lícules com “Samba” de Eric Toledano y Olivier Nakache i “Mapa de las Estrellas” de David Cronenberg.
Completen aquest primer programa de març, les seccions habituals de Notícies del Sector i Agenda.