DATES_CATALA

 

Les inscripcions per DocsBarcelona 2015 estan obertes.

DocsBarcelona és un mercat de finançament i difusió per a la indústria documental, un punt de trobada per a professionals de tot el món. L’espai idoni per donar a conèixer el teu projecte documental a potencials finançadors i distribuïdors.

El 28 i 29 de maig de 2015, els 40 projectes seleccionats pels Speed Meetings tindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb els finançadors presents. Les reunions seran concertades prèviament segons les preferències dels finançadors i dels projectes.
Per participar, troba tota la informació, tarifes i formularis d’inscripció aquí: http://www.docsbarcelona.com/text.php?id=238&edicion=2015&sub=1

L’Interactive Pitch es celebrarà el 28 de maig a la tarda. Es presentaran 4 projectes interactius davant d’una selección de finançadors, especialmente interessats en aquest tipus de projectes, i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

El 29 de maig a la tarda es celebrarà el Latin Pitch. Es presentaran 4 projectes procedents d’Amèrica Llatina davant d’una selección de finançadors i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

La data límit per presentar projecte és l’11 de març de 2015 a les 13:00. El cost d’inscripció per projecte és de 10 €.

DocsBarcelona és una inversió profitosa per als productors, el 57 % dels projectes presentats estan finalitzats i un 15 % més es troben en producció.

Visita www.docsbarcelona.com per a més informació.