16 de febrer de 2015, de 19 a 21 hores

A la Sala d’Actes de la seu del CPAC (c/Casp 130, edifici COACB)

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència omplint el formulari

A càrrec d’EPSON Ibérica, companyia dedicada a la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització de productes i consumibles tecnològics.

Amb la col·laboració d’Estalella Audiovisual, majorista audiovisual.

 

De què serveix crear un bon projecte si no el pots mostrar perfectament per problemes de projecció?

Al llarg de la PROclass Sistemes de projecció professional EPSON comptarem amb la presència de dos professionals de la projecció que ens mostraran nous aparells tecnològics, programes i tècniques per tal de projectar els treballs de forma que no es perdi ni un detall pel camí que va de l’ordinador a la “gran pantalla” de projecció amb una colorimetria natural i fidel a l’original.

Aquesta serà una PROclass pràctica, amb molt de moviment i dinamisme. Al llarg de la sessió comptarem amb tres projectors LCD, projectors inventats per EPSON i dels quals n’és el fabricant mundial.

A més, cal destacar la importància que es donarà al blending, una tècnica utilitzada per projectar una sola imatge de gran format amb diversos aparells. Superposant els diversos fragments de la imatge s’aconsegueix una única projecció contínua i sense anomalies.

Si voleu projectar els vostres treballs cap al futur, no us podeu perdre aquesta PROclass del CPAC i EPSON Ibérica.

flyer EPSON

Epson Ibérica, S.A.U. és una companyia dedicada a la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització d’impressores, escàners, productors de discos, retoladores, projectors multimèdia, consumibles i solucions per al punt de venda.