En el programa de ràdio de la primera setmana de febrer de CIUTATVISUAL, trobem a ALBERT SOLE, entrevistat per Eva Fontanals. L’Albert Solé va guanyar un Gaudí la setmana passada pel documental Gabor, del que ha estat productor i co-guionista.
A continuació, en la secció d’Indústria Jordi Jové entrevista a ANGELA BOSCH, dinamitzadora de l’audiovisual que explica les seves activitats actuals i especialment la projecció exterior de l’Associació de Productors de les Illes Balears (APAIB).
MANEL MIRA director i productor de “Crisis,que crisis” en la secció Emergents, entrevistat per Azahara Moyano. En Manel explica el procés que ha fet possible aquesta producció “low cost”
Complementen el programa la secció de Notícies, Agenda i Ull Crític, de crítica depl·lícules, que du a terme Pepe Mendez.
El programa, com sempre, està disponible al sistema podcast que teniu a la pròpia pàgina de www.areavisual.cat
.