Areavisual.Cat col·labora en un nou programa de ràdio anomenat “Sed de Cine”. Aquest programa té la voluntat d’interessar al gran públic pel cinema i els mitjans audiovisuals i a la vegada, arribar als professionals del sector, donant a conèixer el que es prepara al país.
El programa està dirigit per Eva Fontanals, productora audiovisual, i presenta diverses seccions com “Talent Emergent” de Andres Zeta, “Empreses audiovisuals” que fa Jordi Jové, coordinador d’Areavisual, i “L’Ull Crític” de Pepe Mendez que comenta la programació de cinema des d’una perspectiva professional.
En els primers programes que podeu trobar al podcast d’Areavisual.cat s’ha entrevistat a Vicent Escribà, professor d’Emav, Pere Vila, de serveis audiovisuals.
Dins d’Area Emergent, Eric Boadella, realitzador que presenta en propers dies “Toast Masters” i Xavier Miralles, creador de “El Arbol sin Sombra” , recent guanyador del Premi Oriana, coordinador del Festival de Cinema Low Cost etc…El programa recolzat per Areavisual.Cat compta amb la producció de Lola Gispert, de Lolaproduccions.