Julian Assange, fundador de Wikileaks, inaugurarà la convenció cinematogràfica per videoconferència

El Somni dels Herois, seleccionada al Festival de Drets Humans

Produït mitjançant crowdfunding, el documental El somni dels herois torna al lloc on es va estrenar, els Cinemes Girona de Barcelona, aquesta vegada amb l’excel·lent companyia d’altres cent desafiaments a l’ordre fílmic i polític establert

Barcelona, 16 d’octubre de 2014. El somni dels herois ha estat seleccionada per l’onzena edició del Festival de Cine i Drets Humans (http://www.festivaldecineyderechoshumanos.com/) de Barcelona. El documental es projectarà als Cinemes Girona, el dissabte 25 d’octubre a les 22:30 hores, i l’esdeveniment comptarà amb la participació del director de la pel·lícula, Jacobo Sucari (http://www.jacobosucari.com), i dels seus protagonistes.
La cinta, que s’ha definit com a “un documental sobre la militància política de l’esquerra als anys 60 i 70 a Espanya i les seves ressonàncies (o no) en els nous moviments socials contemporanis”, s’ha pogut produir gràcies a les aportacions de desenes de persones i entitats i a la pròpia militància artística de l’equip tècnic i creatiu. I s’està distribuint mitjançant col·lectius socials i culturals i en cinemes independents de tot l’Estat espanyol. La iniciativa es pot seguir diàriament a https://www.facebook.com/ElSomniDelsHerois?ref=hl .