Tot està a punt per la gran nit del cinema català, aquest proper diumenge 2 de febrer. A més de la competició del nostre talent cinematogràfic, també serà una compteició de la moda, ja que molts dels assistents seran vestits per grans dissenyadors del país.

Per primer cop, el pas dels nominats per la catifa vermella serà retransmès en directe per TV3 en un programa especial en què Ana Boadas i Marc Giró, a més de parlar de les nominacions i les pel·lícules, comentaran el look d’actors, directors, acadèmics i altres membres del sector. La moda serà present en la gran festa del cinema gràcies a les nombroses col·laboracions que l’Acadèmia del Cinema Català ha establert amb diversos dissenyadors.

Així, Maria Molins, Candela Serrat i Anna Gonzalvo vestiran de Rosa Clarà; mentre que Judith Colell ha apostat per Custo Dalmau. Àgata Roca s’ha posat a les mans de Lydia Delgado, mentre que Carmen Machi ha optat per Amaya Arzuaga. La directora Neus Ballús anirà amb un model de Paloma del Pozo; mentre que Isona Passola, Aina Clotet, Clara Segura i Rosa Olucha han estat vestides per Menchén Tomàs.

La directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Montse Majench, ha optat per Adriana Meunié. Yolancris vestirà a Anna Sahun, Laia Costa i Mercè Martínez, i Blanca Ayza lluirà una creació de Monika Harbort Leather Design. Cristina Saura ha estat l’encarregada de vestir a Josefina Castellví, Montserrat Carulla i Maife Gil. Vicky Peña, Mercè Pons, Maria Folk i Carme Conesa s’han posat a les mans de Maria Lluïsa Rabell. Bea Segura ha apostat per Justicia Ruano.

Pel que fa a la moda masculina, el presentador de la gala, Àngel Llàcer, portarà un vestit de Hominem i estilisme d’Andrea Villallonga; l’actor Lolo Herrero vestirà de Tweens i Francesc Colomer i Santi Millán han optat per Bikkembergs.

Els nominats i lliuradors dels Premis Gaudí es pentinaran a l’acadèmia L’Oréal Professionnel del Carrer Còrsega, obra de l’arquitecte Benedetta Tagliabue, a mans dels perruquers Raffael Pages, Alberto Cerdan i Back Stage Barcelona, amb qui l’Acadèmia del Cinema Català ha signat un conveni de col·laboració per primera vegada. El maquillatge el faran als estudis de Cazcarra Image Group de Comte Borrell, col·laboradors habituals i fidels de l’Acadèmia.

Crèdits Acadèmia del Cinema Català