Aquest divendres els cinemes Boliche tornen a engegar els projectors. Si la inauguració –en aquest cas reinauguració—d’unes sales de cinema ja és una molt bona notícia, el fet que hagin decidit apostar per no projectar cap pel·lícula doblada, amb l’opció a la subtitulació en català quan sigui necessari sense renunciar a cap estrena comercial, fa que l’aposta dels socis Alfons Mas i Rafael Dalmau sigui tan singular com extraordinàriament positiva per als amants del cinema.

Aquesta dimensió pionera dels Boliche va fer de l’acte d’inauguració d’aquest dimecres una trobada social del sector, amb una presència ben destacada d’autoritats governamentals, tant de l’Ajuntament com de la Generalitat de Catalunya.

Aquest model de prioritzar el cinema del país i de fer de la projecció subtitulada en català norma, va ser qualificat per la presidenta de l’Acadèmia del Cinemà Català, Isona Passola de “símbol de la normalitat” que properament ha d’assolir aquest país, en un missatge que anava més enllà de l’esfera cultural.

Podreu seguir totes les novetats dels cinemes Boliche al seu compte twitter