Divendres, 6 de setembre, ha arribar a les pantalles, en versió original catalana, la pel·lícula Barcelona, nit d’estiu, l’opera prima de Dani de la Orden, interpretada per Àlex Monné, Luís Fernández, Joan Dausa, Sara Espígul, Jan Cornet, Pau Roca, Francesc Colomer, Míriam Planas i Claudia Vega. El film explica sis històries d’amor relacionades amb la nit del 18 d’agost de 2013, en què el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona.

La pel·lícula es podrà veure a les sales següents: Cinema Casal (Agramunt); Boliche Cinemes (Barcelona); Cinemes Girona (Barcelona); Cines Verdi (Barcelona); Renoir Floridablanca (Barcelona); Cinema Planell (Linyola); Espai Funàtic (Lleida); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); La Calàndria (El Masnou); Cinemes Urgell (Mollerussa); Cinemes Montcada (Montcada i Reixac); Arinco (Palamós); Espai l’Amistat (Premià de Mar); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); La Vailet (Sant Vicenç dels Horts); Cinemes Guiu (La Seu d’Urgell); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinema La Lira (Tremp); JCA Cinemes Valls (Valls); Bosc; Cinema (Vilanova i la Geltrú); Cine Ciutat (Palma, Mallorca); Babel (València) VOSE

Podeu trobar el tràiler de la pel·licula a:
Canal Youtube Llengua Catalana

Més informació i sales d’estrena:
www.facebook.com/cinemaencatala