Els sotasignats mostrem la nostra solidaritat amb la responsable de premsa Àngels Gelabert i l’encarregat tècnic i de programació Ricard Almazán, recentment acomiadats de l’empresa que gestiona els cinemes Verdi, on han estat treballant més de 25 anys. Ells han estat una part fonamental del prestigi de què avui gaudeixen aquestes sales i lamentem aquesta decisió que afecta negativament cinèfils, periodistes, artistes ia tots aquells que estimem el bon cinema. Agraïm profundament la total entrega i dedicació constant de tots dos i l’exquisit tracte rebut, i els desitgem la millor de les sorts en el seu futur professional.

Eduardo de Vicente, Cristina Savall El Periódico, Sylvia Suárez Zenit Comunicació, Chusa Monges Acadèmia de Cinema, Frederic Egea Com Ràdio, Joan Vila TVE, Daniel Bossio BCN Cultura Cat,
Pepe Nieves Radio Marca, Lara Camiña Alfa Pictures, Antoni Messa Freixas, Jordi Jové Araevisual.cat, Joana Raja Filmoteca de Catalunya, Inma Merino El punt / Avui, Miguel Fernando Ruiz de Villalobos, Ferran Martínez Aira, Jordi Motlló Cent de Cinema
Pilar Morillo Diagonal TV, Joan Millaret.

Signatures a:
apoyoangelsgelabert@gmail.com