• Un any més el festival incorpora la secció “Gaudí” en la que es projectaran una selecció dels curtmetratges que van ser finalistes als III Premis Gaudí. L’actriu i acadèmica Lluïsa Castell serà l’encarregada de presentar la projecció.
  • Xavi Lite, actor i membre de l’Acadèmia, presentarà la secció “Palmarès Filmets” 

Barcelona, 24 d’octubre de 2011. L’Acadèmia del Cinema Català participa un any més en l’edició del Festival Subtravelling organitzat per Transports Metropolitans de Barcelona, que té lloc fins el 30 d’octubre. La participació de l’Acadèmia és fruit del conveni que l’entitat va subscriure amb TMB i Rumba Films, coordinadora dels continguts.

A la sessió Gaudí, l’Acadèmia del Cinema Català presenta una selecció dels curtmetratges nominats als III Premis Gaudí, “Lo siento, te quiero” de Leticia Dolera, “Les bessones del Carrer de Ponent” -guanyadora del Gaudí al Millor curtmetratge- de Marc Riba i Anna Solanas, “La Fugida” de Víctor Carrey, “Get Stuffed” d’Àlex Villagrasa i “Exercici” de Raúl Pérez. La sessió “Gaudí” tindrà lloc el proper dijous, 27 d’octubre, a les 19h, al Mini cinema situat al vestíbul de l’estació Universitat (L2 i L1) i la presentació de la projecció anirà a càrrec de Lluïsa Castell, actriu que forma part del repartiment de “Pa Negre”.

“Palmarès Filmets”, l’altra secció paral·lela del Festival, tindrà lloc el 29 d’octubre al Mini cinema de la parada de metro Universitat i serà presentada per l’actor i acadèmic Xavi Lite. Aquesta secció ofereix una selecció dels curtmetratges guanyadors a la darrera edició de FILMETS Badalona Film Festival, que a la vegada han estat guardonats a festivals internacionals com Sundance, Clermont-Ferrand, Cannes, Berlín, Toronto i premiats o nominats als Premis César, Goya, Ócars, Bafta, etc. Els curts que es projectaran són: “Hurlement d’un poisson” (França) de Sébastien Carfora, “Lost and found” (Regne Unit) de Philip Hunt, “Panchito” (Espanya) d’Arantxa Echevarría, “Impossible” (Estats Units) de Lucas Martel i “Dental breakdown” (Irlanda) d’Ian Power.

La secció oficial del Subtravelling està formada per 30 curtmetratges que es sotmeten a la votació popular a través de la pàgina web del festival per tal d’escollir el millor microcurt de l’any. http://subtravellingfestival.tmb.cat/2011/ca/microcurts

 

 

 

Curtmetratges dels Gaudí

al Festival Subtravelling

 Dia: Dijous 27 d’octubre

Hora: 19h

Lloc: Mini cinema del vestíbul de l’estació d’Universitat de Barcelona

Curtmetratges:

–          “Lo siento te quiero” de Leticia Dolera

–          “Les bessones del Carrer de Ponent” de Marc Riba i Anna Solanas

–          “La fugida” de Víctor Carrey

–          “Get Stuffed” d’Àlex Villagrasa

–          “Exercici” de Raúl Pérez

 La presentació anirà a càrrec de l’actriu i acadèmica Lluïsa Castell

 

 

 

Secció Palmarès Filmets

 Dia: Dijous 29 d’octubre

Hora: 19h

Lloc: Mini cinema del vestíbul de l’estació d’Universitat de Barcelona

 Curtmetratges:

 –          “Hurlement d’un poisson” (França) de Sébastien Carfora

–          “Lost and found” (Regne Unit) de Philip Hunt

–          “Panchito” (Espanya) d’Arantxa Echevarría

–          “Impossible” (Estats Units) de Lucas Martel

–          “Dental breakdown” (Irlanda) d’Ian Power.

 

La presentació anirà a càrrec de l’actor i acadèmic Xavi Lite


Seguint el següent enllaç podreu descarregar amb bona qualitat els tràilers dels curtmetratges de les diferents categories del Subtravelling: http://dl.dropbox.com/u/28495536/TRAILERS%20H264.zip