• “Ushima-Next” és un veritable homenatge a el “Cinema Pànic”, codirigit per Jesús Manuel Montané i Joan Frank Charansonnet.
• Es tracta d’una pel·lícula de ciència-ficció, espanyola, protagonitzada per, entre altres Fernando Arrabal.

El passat dissabte, al “Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya”, ha tingut lloc l’estrena mundial del llargmetratge futurista “Ushima-Next”. La data de l’estrena -15 d’Octubre- simbolitza molt bé la sinopsi de la cinta ja que planteja una reflexió crítica sobre una societat híper-consumista i híper-informada, alguna cosa molt actual gràcies a la globalització del moviment “15-O”.

La pel·lícula, protagonitzada per Fernando Raval al costat d’Eva Perea, Jordi Sibón, Carolina Rodés i Dani Amor, retrata un món futur, hipotèticament perfecte i la història constitueix una crítica mirada, molt en la línia de les protestes dels indignats.

Els directors, Jesús Manuel Montané i Joan Frank Charansonnet, van comentar després de l’estrena que “aquesta pel·lícula no va a deixar indiferent a ningú. És un crit a la llibertat intel·lectual i una nova visió de fer un altre tipus de cinema al nostre país. També ret homenatge a Roland *Topor i aconsegueix, per primera vegada que Fernando Raval interpreti un personatge molt aliè a ell mateix”.
Una dada curiosa és que més de 30 estudiants d’interpretació, de l’acadèmia barcelonina “Set d’Acció”, van completar el repartiment. “Treballar amb actors novells, a més d’un repte, ofereix més satisfaccions del que ningú pot imaginar. La seva forma d’interactuar és sorprenent, molt fresca! I les relacions que l’elenc va mantenir amb Raval durant el rodatge van ser molt espontànies, meravelloses… El bon clima en el rodatge, malgrat la cruesa d’algunes escenes, va contribuir al fet que la pel·lícula hagi acabat sent el que és: una autèntica metàfora del món actual, tan convuls; una abstracció al servei d’un concepte filosòfic, una raresa que, fins i tot a nosaltres, visionat després de visionat, ens segueix provocant una gran curiositat“, van afegir els realitzadors.

La producció ha estat a càrrec de “Grup Estudio” i “Set d’Acció”.

Més informació en: http://www.ushima-next.com/

Contacte Natalia Kim (+34) 608-59 50 10 – info@promopress.com