Sota el títol  “NO SOM INVISIBLES. SOM CINEASTES” tindrà lloc el DISSABTE 12 de Novembre a la ciutat de BARCELONA  que reivindica l’activitat curtmetratgista: Com espliquen a la nota que ens han fet arribar “Aquestes pel·lícules i els seus creadors NO SOLAMENT EXISTEIXEN durant el seu pas per Festivals o cadenes de televisió. Aquesta trobada el que vol és reivindicar la figura del cineasta de curtmetratges que treballa dura i professionalment en totes els territoris.  La demanda històrica continua sent la seva presència en moltes més sales cinematogràfiques en les quals el gran públic pugui gaudir amb el curt, i d’una vegada per sempre, tornar VISIBLE, I QUOTIDIANA, i no excepcional, la seva exhibició, tots els dies de l’any, no únicament, en dates o espais molt determinats., com explica  Miguel Ángel Escudero, Director Tècnic de l’Associació de Curtmetratgistes ACE…

En aquesta convocatòria cada realitzador/a, productor/a, guionista, actor, actriu, tècnics, etcètera portarà en mà la seva última pel·lícula/s per demostrar que el curtmetratge és un format VISIBLE i VIU.

Han confirmat entre altres assistència a FOTO i MENJAR-TROBASA: Jorge Rivero(*Coord. De Promoció i Festivals *CECC – Barcelona), Héctor Gutiérrez(Actor – Madrid), Alex Navarro*Garrich(Director Català Films & TV – Barcelona),Tast Massana i Salvat(Dpto. Int. Català Films & TV – Difusió/Promo Català Films & TV) I Manuel Bermúdez(Director Festival *BAUMANN)..tot i que es preveu una participació d’entre 150 i 200 cineastes, principalment de tota Catalunya, i de la resta de CC.AA.