“Per què hi ha Pobresa?” és un projecte de televisions públiques de tot el mon, que es presenta la proper setmana al Mipcom de Cannes. Aquest esdeveniment de televisió global que arribarà a 500 milions de persones serà presentat a Cannes, amb motiu del MIPCOM. Darrera de “Perquè hi ha pobresa?” hi ha l’organització EBU que reuneix les televisions públiques de gran nombre de païssos. “A “Per què hi ha Pobresa?” Ingrid Deltenre, Directora General de l’EBU, ha explicatr que “per primer cop mitjans de comunicació de servei públic a tot el món estan unint forces en un esdeveniment sense precedents als mitjans de comunicació, per dedicar especial atenció a la pobresa global, un assumpte que mereix una solució urgent. L’EBU anima a la totalitat de la seva comunitat de radioemissors públics per unir-se en aquesta col•laboració extraordinària.”
La sèrie comprendrà vuit documentals d’1 hores i 30 curts, una oferta en línia i mòbil i un programa internacional. El llançament del “Per què hi ha Pobresa?” a les televisions està planificat pel 25 novembre del 2012.
http://www.ebu.ch/en/eurovisiontv/documentary/whypoverty.php

Per què Pobresa? Pàgina web: www.whypoverty.net