Del 3 al 13 d’octubre se celebrarà la 57a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

SITGES INDUSTRY acull les activitats professionals del Festival: taules rodones i masterclasses, presentacions de projectes en desenvolupament, workshops i diverses activitats de networking, amb la finalitat d’oferir contingut d’actualitat del sector audiovisual i del cinema fantàstic als professionals del sector. 
 
A més, un any més Catalan Films impulsa la plataforma virtual Sitges Industry, a disposició de tots els professionals acreditats des d’on es podran consultar i concertar reunions amb els professionals assistens al Festival, així com revisar l’agenda completa d’activitats. 

ACTIVITATS SITGES INDUSTRY

Dins del seu programa d’Indústria, Sitges proposa diferents activitats i iniciatives, entre elles: 

  • Sitges Fanlab: Un ecosistema d’incubadores de projectes i activitats de mentoring que permeten la circulació internacional i, sobretot, la interacció amb les noves fronteres del desenvolupament. Dins del FanLab hi ha diverses inicatives com el Fanpitch – Feature Films, el Fanpitch – Showrunners Lab, o el Producers Meet Producers.
  • Woman in Fan: és el programa per la visibilitat i incorporació de les dones en la cinematografia de gènere.  
  • Sitges Cocoon: amb un programa d’activitats centrat en la tecnologia.
  • Cinema with Commitment. Producing in Green is Possible: jornada que combinarà teoria i pràctica, i on s’explicarà com fer un disseny de producció sostenible i rendible econòmicament. 

Podeu consultar les diferents activitats a l’AGENDA professional de Sitges Industry.