Serielizados Kick, incubadora de sèries en català del festival del mateix nom, ha donat a conèixer aquest agost els projectes seleccionats per a la seva tercera edició.

Es tracta de: Frozen Eggs, de Bruna Cusí i Oriol Puig Playà; Les Pixapixies, d’Alexandra Revers i Maria Tarragó; Maduixa, de Lluís Arruga; No hi ha r3s, d’Adrián de la Llave i Silvia Espín; NUA (radiografia d’un trastorn), d’Ann Perelló; Parvata, de Marina Rúbies i Carles Velat; Quatre assumptes pendents, de David Casademunt i Alicia Teba; Segona Temporada de Miguel Ángel Blanca, Víctor Diago i Berta Prieto; i ULTRA d’Eva Pauné.

Cadascun d’aquests projectes rebrà un ajut a la creació de 9.000 euros, que suposa 1.000 euros per projecte més respecte de l’any passat. Els nou projectes seleccionats participaran al Talent Campus entre els dies 16 i 21 d’octubre, un programa de formació i continguts dedicat a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

A més, també gaudiran d’una residència creativa a la Faberllull d’Olot entre els dies 11 i 18 de novembre. Es tracta d’unes jornades que pretenen ser un espai per compartir amb la resta de residents i rebre tutories personalitzades.

Alguns dels tutors que mentoritzaran els projectes són Marta Buchaca, Iván Morales, Enric Pardo, Albert Plans, Clara Roquet, Mercè Sarrias i Albert Val. Les activitats conclouran amb un Pitching Fòrum per tal de donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

Enguany, al Serielizados Kick s’havien presentat més de 80 projectes. La iniciativa de Serielizados Fest compta amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya.

Enllaç a  Serielizados Kick