L’Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb altres entitats locals, té l’honor de presentar la recuperació de la Mostra de Cinema Rural del Pallars, coneguda arreu com a Mostremp, en el marc d’una nova etapa d’organització i compromís amb la cultura cinematogràfica a la regió.

L’Associació Mostremp Amics del Cinema de Tremp, que va néixer el 2011 amb la noble intenció de crear un festival de cinema, ha decidit cedir el testimoni d’aquesta iniciativa. En virtut d’aquest traspàs, l’administració pública, en particular l’Ajuntament de Tremp, ha assumit un paper actiu en la continuïtat i consolidació d’aquest important esdeveniment cultural.

És important destacar que Mostremp és una mostra de cinema rural que té com a objectiu principal no només promoure la producció cinematogràfica local, sinó també obrir les portes de les nostres comarques al món a través de l’art del cinema. Aquesta visió és compartida per l’Ajuntament de Tremp, que es compromet a donar suport i recursos per a aquesta iniciativa.

El festival concentra el seu gruix d’activitats a Tremp, convertint-se en un punt de trobada anual durant una setmana d’agost. Durant aquest període, els espectadors podran gaudir de la projecció de curtmetratges a concurs, així com de llargmetratges, activitats de cinema per a infants, taules rodones i col·loquis amb directors i cineastes convidats. Aquesta diversitat d’activitats permet als assistents explorar les interioritats del món del cinema i connectar-se amb els seus creadors.

L’Ajuntament de Tremp convida a tota la comunitat a participar activament en aquesta celebració de la cultura cinematogràfica rural, que no només enriqueix la vida cultural de la nostra regió, sinó que també reforça els llaços entre la comunitat i la indústria del cinema.

Per a més informació sobre el programa i les activitats del festival, CLIQUEU AQUI