ATLÀNTIDA MALLORCA FILM FEST ARRIBA A BARCELONA

Durant el mes d’agost es projectaran algunes de les pel·lícules que han passat pel festival balear Atlàntida Mallorca Fillm Fest (AMFF) a Barcelona a The Social Hub. Cada dimecres d’agost es projecta una pel·lícula de l’Atlàntida Mallorca Film Fest 2024 a l’auditori de The Social Hub Barcelona.


En total es projectaran 4 pel·lícules:

07/08 – Close to You (Dominic Savage). És la pel·lícula més íntima i personal d’Elliot Page, nominat a l’Óscar ia 3 Baftas.
Sinopsi: Història d’acceptació, retrobament amb velles amistats, amb pares absents i amb tots els fantasmes de qui torna a casa després de la seva transició.

14/08 – Eternal (Ulaa Salim) És una de les superproduccions més grans del cinema europeu dels últims anys i la dirigeix ​​l’autor de l’aclamada “Fills de la Ultradreta”.
Sinopsi: Un jove científic especialitzat en el canvi climàtic s?enamora d?una cantant, Anita. Quan sorgeix l’oportunitat d’unir-se a una missió per investigar una misteriosa fractura al fons de l’oceà, haurà de triar entre la ciència o l’amor.

21/08 – Sasquatch Sunset (David Zellner, Nathan Zellner).
Jesse Eisenberg (La Xarxa Social) i Riley Keough (Tots volen Daisy Jones) són els protagonistes…encara que no els reconeixeràs. Produeix un geni del fantàstic, Ari Aster (Midsommar, Hereditary).
Sinopsi: Quan decideixen emprendre un viatge a allò desconegut, una família de Bigfoot descobrirà un món en constant canvi que amenaça la seva pau, però també el seu anonimat.

28/08 – In Camera (Naqqash Khalid)
Nabhaan Rizwan (Informer, Mogul Mowgli) dóna vida a un jove actor atrapat en un cicle de càstings de malson. Després de rebre múltiples rebutjos, decideix trobar per ell mateix un nou paper per interpretar.
La pel·lícula ha estat considerada un dels millors debuts britànics de l’any.
Les projeccions d’AMFFF a Barcelona tindran lloc tots els dimecres d’agost a les 19h a The Social Hub – (C/ Cristóbal de Moura, 49, Sant Martí, 08019, Barcelona).