Cinema Lliure, del 8 de juliol al 8 d’agost projecta vuit pel·lícules a les platges de Barcelona, Sitges, Tarragona, Salou, Palamós i Tossa de Mar. → L’entrada és lliure i oberta a tothom i les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol, entre 21:30 h i 22 h.


Cinema Lliure a la Platja torna en la seva 13è estiu, oferint un suggestiu programa. ENLLAÇ

h i les 22 h –. Abans dels llargmetratges hi haurà una sessió de música d’iCat i es projectaran curtmetratges del festival FILMETS, així com de la Convocatòria Nou Talent on hi ha cineastes joves, que encara estudien o acaben de graduar-se, i també de Talent+, que serveix d’aparador dels millors curtmetratges dels últims dos anys de cineastes ja consolidats.

Cinema Lliure a la Platja programa pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, es posen en valor aquells fets per dones, es té cura que la programació sigui inclusiva i per a totes les persones. A més a més, hi ha sessions familiars perquè els infants també puguin gaudir del cinema a la platja.