Quants de vosaltres seguiu a algun influencer? Per què les marques utilitzen cada cop més aquest recurs? Com estan canviant les regles del joc aquests nous actors? Quines són les claus per crear una bona estratègia de marca amb influencers?

El dijous dia 30 de març, tindrà lloc una nova edició d’El Mirador Indiscret, on resoldrem tots aquests dubtes amb experts en la matèria i on aprendre’m tot sobre Influencers, així com l’impacte de la seva irrupció en el sector i en les estratègies de màrqueting i comunicació de les marques.

Entre els ponents comptarem amb Long Li, consultor de l’agència Imagina i creador de contingut expert en màrqueting digital. Long Li fa assessorament a tota mena d’institucions en matèria de contingut en xarxes socials i és conferenciant en xerrades TEDTalks i altres seminaris.

També ens acompanyarà Karolina Praskova, directora del departament de Client Service a TERRITORY Influence. Karolina, ens explicarà com incloure campanyes de nano i micro influencer d’una forma eficient, eficaç i efectiva, i d’estratègies de màrqueting basades en aquests perfils en un pla de màrqueting . A més, sobre els tipus de creadors de continguts en els quals es pot donar suport a una marca sobre la base dels objectius que persegueix.

I Toni Mostazo, director de l’agència d’influencer marketing i creació de continguts, YouPlanet. Toni, en canvi, ens parlarà com fer una estratègia de comunicació amb macro influencers i com connectar marques amb noves audiències.

dj., 30 març 20239:00 – 10:30

Lloc

Plau Robert , Passeig de Gràcia, 107