El nou podcast La col·leccionista celebra alguns dels àlbums més icònics de la història de la música.

En aquest nou podcast, una col·leccionista va a la recerca de discos, discos representatius de diferents èpoques i estils amb què completar la seva col·lecció.

En el seu periple, La col·leccionista va coincidint amb diferents personalitats del món de la música amb què conversarà sobre els seus discos favorits i les cançons més representatives de l’àlbum sobre el qual gira la conversa, així com de cançons relacionades, i s’analitzarà el context històric i social en què cada àlbum va ser creat.

Els convidats que parlaran amb La col·leccionista dels seus discos favorits en aquesta primera temporada de 10 capítols són els periodistes Jordi Turtós, Coco Crespo, Isabel Díaz, Alicia Rodríguez, Joan S. Luna i David Puente, juntament amb DJ Amable i Eneida Fever , César Lores i Tori Sparks.

Els discos escollits són obres cabdals d’artistes com David Bowie, Stan Getz i João Gilberto, The Velvet Underground i Nico, Clash, Amy Winehouse, Kraftwerk, Radiohead, Public Enemy, Depeche Mode i Blur.

«La col·leccionista» és un podcast produït per scannerFM que pots escoltar en directe a scannerFM un episodi diari des del dijous 16 i tindràs tots els episodis disponibles a CaixaForum+ des d’aquest dijous 16 de febrer.