L’ICEC acaba de presentar una convocatòria d’Aportacions reintegrables, que com és sabut, són uns ajuts econòmics en forma de “cofinançament” que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.L’objecte és la concessió d’ajuts a projectes culturals dels àmbits de les arts escèniques, de l’audiovisual, del món editorial, del discogràfic i musical i dels videojocs que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa, i adreçats a la producció, distribució, comercialització o explotació de béns de consum cultural.
Aportacions reintegrables a plans de distribució de llargmetratges cinematogràficsL’objecte és la concessió d’ajuts a plans de distribució de llargmetratges cinematogràfics per part d’empreses distribuïdores catalanes en el territori espanyol.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 20 de juliol al 9 de setembre de 2021, ambdós inclosos.  

INFORMACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA