Eufònic Urbà s’instal·la de nou a Arts Santa Mònica de Barcelona durant tot el mes de febrer ocupant la segona planta del centre d’art de Les Rambles amb una selecció d’algunes de les millors instal.lacions artístiques, actuacions audiovisuals i propostes experimentals que van passar per l’edició originària d’Eufònic i algunes sorpreses més. Eufònic Urbà 2020 se celebrarà en dues finestres de temps: l’exposició “Tonalitats afectives” es podrà visitar durant un mes (fins al 29 de febrer) amb la inauguració el dissabte 1 de febrer; i, durant els dies 7 i 8 de febrer, actuacions AV, performances, accions sonores i presentacions de projectes. Tot amb entrada gratuïta.

Aquestes són les activitats que formen la programació d’Eufònic Urbà 2020:

 ☆ NSDOS ☆ SAM AARON  ☆
☆ BALFA  ☆ dvdv ☆ CLARA BREA ☆ 
☆ WILLIAM LUKE VALERIO ☆ JORDI SALVADÓ ☆
☆ TIM COWLISHAW & JAKUB FIALA ☆ 

L’exposició “Tonalitats afectives” inclou treballs d’artistes que s’han pogut veure a les darreres edicions d’Eufònic (Hinde, Vilanova), peces creades en residència artística (De la Fuente), convidades especials per a l’ocasió (Meyers, Crespo) i peces inèdites fins ara al país, com la impressionant instal.lació dels canadencs Navid Navab i Michael Montanaro. 
 

☆ KATHY HINDE “Phase Transition” ☆
☆ MARC VILANOVA “Aresta” ☆
☆ NAVID NAVAB & MICHAEL MONTANARO “Aquaphoneia ☆
☆ ÓSCAR DE LA FUENTE “Piedras del camino” ☆
☆ RAQUEL MEYERS  “Thread of Fate” i “Myopia for the Future” ☆
☆ SOFIA CRESPO “Artificial remnants” i “Neural zoo” ☆