Aquest diumenge, 8 de setembre, a les 21.55 hores, dues pel·lícules que saben com treure profit dels seus recursos: “Cuánto. Más allá del dinero” (Kike Maíllo) i “Una classe d’economia” (Pierre Dugowson) “Cuánto. Más allá del dinero” no és cap anunci allargat, però forma part de la campanya
comercial d’un banc. I, alhora, és una pel·lícula coherent amb la filmografia del seu realitzador, Kike Maíllo. Com a “Eva”, aquí ens parla de la deshumanització de la tecnologia.
I, com va fer a “Toro”, també ens presenta un personatge atrapat en un entorn que el supera.
Interpretada per Adriana Ugarte, Bárbara Goneaga, Miquel Fernández i Will Shephard, és la història de la Lucia, una dona jove i rica que, aparentment, té la vida que ens agradaria tenir a tots.

Tràiler

“Una classe d’economia” (“Leçon des choses”) és un curtmetratge per als que no som experts en economia i pensem que els mercats financers ens poden fer venir maldecaps.
És una sàtira encantadora dirigida pel francès Pierre Dugowson sobre el capitalisme i la falta de sentit que, de vegades, el caracteritza. Potser no ampliarem gaire les nocions de finances, però segur que ens arrenca uns quants somriures.


Tràiler