La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca un premi a un projecte audiovisual en desenvolupament que promogui la divulgació i reflexió sobre temes sanitaris, científics i socials que plantegin un debat ètic associat.

El III Premi Audiovisual sobre Bioètica, dotat amb 5.000 euros, està dirigit a joves creadors, estudiants o professionals amb un projecte propi audiovisual que vulgui materialitzar i / o desenvolupar. S’hi poden presentar projectes de diversos formats: curtmetratges, reportatges, documentals, etc.

L’objectiu del premi és promoure la divulgació, el debat i la reflexió al voltant de temes bioètics amb repercussió social, mitjançant un treball de comunicació dirigit al gran públic.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 31 de maig del 2019. Podeu consultar-ne les bases a la web de la Fundació Grífols.