·Tu hijo” és la història del Dr, Jiménez amb una vida molt organitzada entre els seus pacients i la seva família, i on tot sembla anar tranquil·lament. No obstant això, una nit tot canvia quan el seu fill de 17 anys decideix anar amb uns amics a una discoteca, per passar-s’ho bé però quan acaba la seva nit i marxa de la disco rep una brutal pallissa que el deixa en estat vegatatiu. És en aquest moment quan a Jaume se li ve el món a sobre, en veure que el seu fill no tornarà a despertar. No obstant això, aquest dolor es convertirà en una terrible ira quan vegi que la policia, la justícia en si, no investiga a fons el que ha passat per condemnar els culpables. És en aquest moment quan Jaume, un tranquil metge i pare de família, ple d’odi, dolor i ànsies de venjança, decidirà fer justícia pel seu compte…. La pel·lícula va ser rodada a Sevilla amb Coronado com a protagonista i dirigit pel català Miguel Ángel Vivas.
Recordem que la pel·lícula va obrir la Seminci de Valladolid el passat 20 d’octubre. Tot i que es, de fet, una coproducció hispanofrancesa destacarem que Angel Vivas, és realitzador a banda de guionista amb Alberto Marini, amb qui ja havia treballat a Extinction i que l’any passat va estar nominat als Goya en la categoria de Millor guió per El desconocido de Dani de la Torre.
Sobre “Tu hijo”, Miguel Ángel Vivas explicava que és, sense cap mena de dubte, “la pel·lícula més personal en la qual he treballat fins avui. És com si tot el que he fet fins ara servis només per posar-me al capdavant d’aquest projecte”.