El Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya amplien fins a finals d’octubre el termini per a presentar guions transmèdia a la convocatòria anual del MAC.

Aquest concurs va ser una aposta conjunta de les dues entitats al 2003 on s’apostava per un nou format narratiu que tot just aleshores s’estava desenvolupant en el nostre país. És així com va néixer un premi que enguany arriba a la seva sisena edició i que ha propiciat el desenvolupament de projectes en l’àmbit de les narratives i les plataformes interconnectades. Projectes que han estat premiats i ampliament reconeguts.

El concurs va adreçat a guionistes, realitzadors, productors, distribuïdors, creadors i narradors d’històries del món audiovisual, que tenen l’oportunitat de protagonitzar un canvi en la manera de crear històries interconnectades dins la cultura de la convergència.

Els projectes transmèdia proposen una narració a través de múltiples plataformes en què cada element contribueix d’una manera única a crear i compartir un univers narratiu per a l’espectador, que podrà submergir-se en les diferents plataformes, participar-hi i cocrear el contingut.

La convocatòria és una iniciativa conjunta del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) i Guionistes Associats de Catalunya (GAC), amb la col·laboració de la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL i TV3, que promociona el concurs a través els seus canals de comunicació.

Consulta les bases del concurs en els documents adjunts.