Dins del marc de la promoció de la competència, l’ACCO considera interessant l’anàlisi de la situació actual del mercat de les telecomunicacions i, en especial, pel que fa a la regulació de la banda ampla i el desplegament de Xarxes de Nova Generació (NGA). Es considera especialment rellevant la concentració de les empreses que ofereixen serveis de telefonia, internet i continguts audiovisuals i com l’agregació d’aquests darrers (esports, cinema, etc.) als paquets de telefonia + internet i el control dels mateixos estan afectant a la competència. En aquest sentit, és també important analitzar si es compleixen els principis de neutralitat de les xarxes de comunicacions electròniques. Així doncs, l’objectiu d’aquesta jornada és generar debat sobre mesures que puguin servir per fomentar la competència en aquest sector.

Programa

11:50h Recepció dels assistents

12:00h La regulació de la banda ampla, el desplegament de Xarxes de Nova Generació (NGA) i la importància de l’oferta de continguts audiovisuals en la competència.

Moderador: Marc Realp Campalans – Director General de l’ACCO

Juan Diego Otero Martín – Subdirector d’Anàlisi de Mercats de Comunicacions Electròniques de la Direcció de Telecomunicacions i del Sector Audiovisual de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC)

Meinrad Spenger – Conseller Delegat de MÁSMÓVIL

Montserrat Ribera i Puig – Directora de l’Agència Catalana del Consum

13:00h Debat

13:30h Clausura

Marcel Coderch i Collell – President de l’ACCO

Organitzat per l’ACCO. S’agraeix que facin difusió d’aquest acte.

Seu de l’acte: Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 639, planta baixa, sala d’actes.

Acte gratuït. Es prega confirmació d’assistència: autoritat.competencia@gencat.cat

http://acco.gencat.cat