Aquest divendres, 17 de juny, arriba als cinemes el nou film de les Tortugues Ninja: Ninja Turtles: Fora de l’ombra. La pel·lícula s’estrena doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Aquesta última estrena de Paramount està dirigida per Dave Green i interpretada per Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Tyler Perry, Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Noel Fisher, Brian Tee, Tony Shalhoub, Stephen Amell, Brittany Ishibashi, Stephen Farrelly i Gary Anthony Williams.

Les Tortugues Ninja, Michelangelo, Donatello, Leonardo i Raphael, acompanyades dels col·laboradors habituals, April O’Neal i Vern Fenwick, tornen a sortir de l’ombra per protegir la ciutat de Nova York del malvat Shredder, que s’ha escapat de la presó i té nous socis, el científic boig Baxter Stockman i els seus mutants, Bebob i Rockstead. Les tortugues troben un nou aliat emmascarat, en Casey Jones.

El film es podrà veure a: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); JCA Cinemes Alpicat (Alpicat); Yelmo Cines; Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers – El Nord (Granollers); Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Ocine Roquetes (Roquetes); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Multicines Sucre (Vic); Cinemes Illa Carlemany de Les Escaldes (Andorra).