Els dimecres 27 de maig tindrem l´oportunidad de conèixer als Cinemes Texas a la directora de cinema CLAUDIA LLOSA, presentada per la periodista Conxita Casanovas de Radio 4. que presentarà “No ploris vola”.
La directora, a més de presentar la seva pel.lícula farà un petit cine forum i al finalitzar les dues projeccions, Moritz convidarà a un pica-pica i una cervesa al públic assistent. El preu de la sessió és de 3 €

NOU DONES GUIONISTES, CONVERSEN A SGAE
Continuant amb els activitats de la Mostra de Films de Dones, nou de les guionistes amb més talent del panorama audiovisual  català conversen al SGAE sota el títol:
Escriptures i pantalles: parlen les guionistes
Es tracta de dues converses coordinades per Marta Molins sobre l’escriptura destinada a la representació visual, des de diferents angles, formats, pantalles, gèneres i estils. Hi participen: Carmen Abarca, Neus Ballús, Yolanda Barrasa, Elisabet Cabeza, Mar Coll, Anna Manso, Anaïs Schaaff, Carla Subirana i Valentina Viso.
L’activitat es durà a terme al SGAE Catalunya (Espai Club, Passeig Colom, 6), com a sessions gratuïtes el dimarts 26 de maig i el dimecres 27, sempre a les 19 h..
La primera taula conversa serà sobre “Ficció i documental” i la segona sobre “Televisió i nous formats”-