PREMIPRODOCS2

L’associació PRO-DOCS convoca per segon any consecutiu el Premi al Millor Documental Televisiu.

El plaç de presentació de candidatures s’obrirà el proper 30 de març i finalitzarà el 15 d’abril.

Poden participar aquelles obres documentals específiques per a televisió i que, per tant, no tinguin una versió de llargmetratge estrenada en sales; que hagin estat emeses durant l’any 2014 en algun canal de televisió d’àmbit territorial català i que la productora o canal de televisió català que presenta la candidatura n’ostenti part o la totalitat dels drets de titularitat, o haver tingut una participació executiva en la producció del documental televisiu.

El Jurat del premi seran els membres de l’associació que en dues rondes de votacions decidiran quina ha estat la millor peça documental estrenada durant l’any 2014.El premi s’entregarà a la clausura del DocsBarcelona Festival Internacional de Cinema Documental el pròxim 31 de maig.

La fitxa d’inscripció estarà disponible a partir del proper 30 de març a la web de Pro-Docs: http:// www.pro-docs.org