Des de fa uns anys el MINIPUT es celebra en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) un dissabte de finals de novembre o principis de desembre en una jornada sense interrupcions que comença a les 10h i acaba a les 22h. Enguany la jornada tindrà lloc el dissabte 29 de novembre del 2014.

 

L’entrada és gratuïta, però la inscripció es fa online a través d’aquest link.

 

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) organitza i produeix exposicions, debats, festivals, concerts, programa cicles de cinema, cursos, conferències, fomenta la creació a partir de les noves tecnologies i llenguatges, impulsa la investigació artística en àmbits com el multimèdia, potencia la recerca en el format expositiu, exporta les seves produccions a altres centres culturals, museus i entitats d’àmbit nacional i internacional, alhora que genera debat, pensament i reflexió al voltant de la ciutat i l’espai públic com també sobre els temes que vertebren l’actualitat. Així mateix el CCCB recull i posa a l’abast de tothom part del seu patrimoni, la seva memòria i l’arxiu en formats expositius, publicacions, arxius digitals, audiovisuals… És un espai obert a col lectius d’artistes, creadors i programadors independents, i també a diverses entitats amb les quals hem anat creant vincles al llarg dels anys. Gràcies a tots ells, podem garantir una programació multidisciplinària i de qualitat que impulsa la cultura contemporània.