20 d’octubre de 2014, de 19 a 21 hores

A la seu de la Fundació SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6. Barcelona)

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència omplint el formulari

Alberto Tognazzi Drake, Co Founder de Screenly i Love Streams S.L

 

Hi ha molts tipus de cinemes i de pel·lícules: d’entreteniment, d’humor, d’acció, reflexives, de temàtiques socials… però el que és general és que el cine, en companyia, es viu millor.

Vols saber com funciona la distribució de cinema on-line? O com veure una pel·lícula amb els teus amics en les millors condicions? Vols sentir-te amfitrió de la sessió? Vols rodejar el cine d’emocions?

De la mà d’Alberto Tognazzi coneixerem com aconseguir tot això i més. Aprendrem els secrets de la distribució de cinema a través del món on-line, com organitzar l’esdeveniment de la projecció, i sobretot, com poder gaudir d’una tarda de cinema, amics i emocions.

Amants del cinema, amateurs i professionals, esteu de sort, Alberto Tognazzi us mostrarà el futur del cinema.

 

Alberto Tognazzi Drake
Després de la seva llarga experiència com a muntador en Cinecittà, comença la seva trajectòria com a productor executiu i de la qual sorgeixen projectes com la sèrie online Estamos de cierre, el web show Atízame, o la pel·lícula d’animació O Apóstolo.

És professor de distribució digital i durant un any ha estat Vocal del Comitè assessor de l’Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), director del MovilFilmFest,, i membre fundador del projecte Embed.at.

flyer web tognazzi