Deluxe Espanya ha estat l’encarregada de postproduir la pel·lícula “L’Impossible”, dirigida per J.A.Bayona i produïda per Apaches Entertainment i Telecinco Zinema.

Deluxe ha estat present en tots els processos, des del revelat en 35mm fins a les còpies d’exhibició “Tant és així, ens explica David Cárceles, Director de Producció de Deluxe- que coordinàvem l’enviament del negatiu rodat entre dues i tres vegades per setmana des de Tailàndia fins a les nostres instal·lacions. Mentre que nosaltres retornàvem els dailies digitals per al seu visionat i aprovació a Phuket.” .

En aquesta magnífica obra es van invertir més de 250 hores de correcció de color a càrrec de Quique Cañadas, 100 hores de visionat d’efectes en pantalla gran (tots ells escanejats a 6k) i els múltiples deliveries internacionals.

“Compartim l’alegria per l’enorme èxit que està collint aquesta gran producció i felicitem a tot l’equip que l’ha fet possible” afirma Ramón Martos director general de Deluxe Espanya.