Davant la situació crítica que afecta el sistema de Formació Professional (FP) a Catalunya, on més de 14.000 estudiants s’han quedat sense plaça segons informes recents, ITES Hub Audiovisual, el centre de formació especialitzat en el sector audiovisual, anuncia que encara disposa de places per als seus programes formatius.

L’ajust entre l’oferta i la demanda de places de FP s’ha vist agreujat aquest any, deixant 5.500 estudiants sense l’oportunitat d’accedir a la formació desitjada, segons El País i El Periódico. Malgrat els esforços del sistema públic, la manca de places ha generat preocupació entre els joves que volen començar una carrera professional en sectors clau com l’audiovisual.

ITES Hub Audiovisual, ubicat a Barcelona, ofereix una solució per a aquells que s’han vist afectats per aquesta situació. “Som conscients que molts estudiants estan buscant alternatives després de no aconseguir plaça a la FP pública, i des d’ITES Hub Audiovisual els oferim una opció de qualitat, amb programes actualitzats i l’oportunitat d’incorporar-se al sector amb habilitats pràctiques molt demandades”, afirma Daniel Codina, president del centre.

El centre ofereix graus superiors de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles, Producció d’audiovisuals i espectacles, imatge i so, a més d’un grau mitjà de vídeo DJ, cobrint així les necessitats formatives del sector audiovisual i donant resposta a la demanda creixent de professionals qualificats.

En un context on l’accés a una formació professional de qualitat és crucial per al desenvolupament dels joves i l’evolució de sectors creatius com l’audiovisual, ITES Hub Audiovisual convida els interessats a aprofitar les places disponibles per a aquest curs acadèmic. A més, ITES Hub compta amb convenis amb empreses del sector, facilitant la inserció laboral dels alumnes un cop finalitzats els estudis.

L’anunci s’emmarca dins d’una campanya de difusió que inclourà un spot a 3Cat, amb l’objectiu d’arribar als estudiants que encara no han trobat una solució per a aquest curs i busquen una formació que combini aprenentatge pràctic i creativitat. És a dir, els estudiants encara tenen l’oportunitat de començar el seu curs lectiu aquest 2024. 

Per a més informació sobre l’oferta educativa d’ITES Hub Audiovisual i com inscriure’s, els interessats poden visitar la pàgina web oficial del centre o posar-se en contacte amb l’equip d’admissions.

ENLLAÇ AMB LA WEB DE L’ESCOLA